La temeritat del PSOE de governar en minoria absoluta

ESTIMATS SENYORS I SENYORES DEL PSOE DE LES ALQUERIES:

No podem aprovar els seus pressupostos perquè continuen amb la mateixa manera de treballar, de fer mala política. El fet és que el que han presentat no són uns pressupostos. És una proposta, “encara sense treballar”, com vostès diuen. L’única cosa que sabien són els diners que anaven a parar a cadascuna de les seues regidories.
Si de veritat hagueren volgut que aprovàrem els pressupostos, hagueren presentat una plantilla buida amb els pagaments obligatoris per a després, poder repartir la resta de diners entre les altres partides, NO entre els dos partits.

No podem aprovar els pressuposts, perquè continuen treballant amb el clientelisme del que ha gaudit el PSOE des de sempre, tot i que els ho hem advertit a diferents plenaris.
És difícil entendre com continuen fent les coses així i no els cau la cara de vergonya.

No podem aprovar els pressupostos perquè, en els temps en els que estem, i en les situacions precàries per les que encara passa la gent, una de les partides que augmenten és la de festes (després diuen que els populistes són altres, ja!).

No podem aprovar els pressupostos, quan vostès aproven les seues propostes per resolució d’alcaldia o Junta de Govern, quan saben que ningú de l’oposició està d’acord (pla 135-2, Centre alzheimer)

No podem aprovar els pressupostos perquè volen que donem el vist i plau sense dir ni “mu” a les seues decisions passades, amb les quals nosaltres no estem d’acord (desenes de casos urbanístics encara sense resoldre, i amb molt d’obscurantisme per la seua part).

No podem aprovar els pressuposts perquè, a hores d’ara, no entenem la gestió que s’està fent a l’escola infantil: ni dels llocs de treball,ni de la bossa de personal, ni de la gestió del menjador per comprar aliments dels comerços del poble, (de moment només es compra el pa a les Alqueries.)
No podem aprovar els pressupostos quan augmenten les partides a certes associacions i d’altres es queden fora. Per no parlar de la futura gestió, gens transparent, d’estes subvencions: sense peticions per escrit de les mateixes i realitzant el pagament de les factures. Una pràctica que dificultarà el treball de l’oposició per saber quines quantitats es donen i sobretot per què.

No podem aprovar els pressupostos, quan cedeixen a les propostes del PP i C’s de fer bous al juny (o és que realment és proposta seua? ) I així transformar unes festes culturals i identitàries en unes simples celebracions festives.

No podem aprovar els pressupostos, perquè no tenen idees noves. Perquè continuen fent el que feia l’antic PSOE. Perquè, malauradament, el camí que estan seguint gira, cada dia més, cap a la dreta. A vostès els dóna igual que siga C’s qui els aprove les propostes, el que és important és que “ les aproven”. Mireu-vos Andalusia.

No podem aprovar els pressupostos perquè vostès ens van despatxar del Govern, perquè per a vostès era més important continuar amb el seu programa electoral que governar en minoria.Vostès encara no han entés que governar conjuntament vol dir això, conjuntament, i no que un decidisca sempre i l’altre no puga decidir.
Governen amb 4 persones, i així els va. A les properes eleccions, si tenen molta sort, podran governar en minoria amb la dreta. Sinó, passarà com a Andalusia, serà la dreta qui governarà.
La situació en la que es troben vostès ara no és més que la conseqüència de la temeritat d’haver volgut governar un municipi amb minoria absoluta. Ara, a 5 mesos de les eleccions, apel·len a la unitat. Una unitat només per a aprovar els seus pressupostos intentant vendre a la ciutadania com són de bons per al poble. Dir que són uns pressupostos bons per al desenvolupament de les Alqueries i que s’ha buscat el consens amb l’oposició és d’un cinisme desmesurat.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.