Compromís qualifica d’absurdes les acusacions del Psoe, per no acudir a la taula de personal

Després de les acusacions infundades llançades pel PsoE de les Alqueries respecte a la sessió  de la taula de negociació del personal de l’ajuntament, Compromís per les Alqueries vol fer les següents consideracions:
-L’equip de govern no ens va convocar a dita reunió ho va fer l’agent de desenvolupament local (ADL).
-Se’ns va convocar de manera precipitada i per la qual cosa cap dels nostres dos regidors va poder assistir,per temes laborals.
-Els regidors de Compromís han pres contacte amb el personal de l’ajuntament des del primer dia, recollint les seues propostes i reivindicacions.
-És fals que Compromís no es preocupe dels drets dels treballadors i treballadores de l’ajuntament, a l’anterior legislatura Compromís va assistir a totes les sessions de la taula de negociacions, defenent en tot moment els drets dels treballadors i funcionaris, al contrari de l’anterior equip de govern, que va tindre no pocs conflictes en aquest tema, l’actual encara esta per veure, però constatant els tics autoritaris heretats, i que falten a la veritat cada cop que poden com aquesta ocasió, ho dubtem molt.
Compromís per les Alqueries proposarà canviar el Reglament Orgànic Municipal (ROM),per a que els partits de l’oposició tinguen dret a vot en l’esmentada taula de negociacions.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.