El passat plenari corresponent al mes de juliol el Partit Socialista ens sorprenia amb una moció per tal que l’ajuntament demane un estudi a Diputació, per tal de prendre mesures per a combatre la plaga de mosquits.
Al nostre entendre aquesta acció de govern arriba tard, és absurd començar accions en plena plaga, més encara quan no es proposen mesures concretes ni l’ajuntament es compromet a fer res per ell mateix més enllà de demanar estudis a altres instàncies.
Açò no és res més que una mostra de la inoperància i la deixadesa de l’anterior equip de govern Socialista, i la confirmació que tenim un nou govern totalment fora de lloc.
No ens pot deixar de sorprendre que l’actual portaveu del PSOE, a requeriments de Compromís tirara balons fora, responsabilitzant de la situació a la Diputació i a l’anterior govern municipal del qual ell formava part.
No ens valen les explicacions que és una situació excepcional i que la Diputació no va incloure a les Alqueries en el seu pla de lluita contra la plaga de mosquits, no és el primer any que ens veiem en aquesta situació i es tenien que haver pres mesures fa uns mesos.
Ha passat molt poc des de la constitució del nou govern municipal, i com vam dir des del principi i ara comencem a constatar en fets com aquest, una barreja d’improvisació i inoperància, que quatre persones son insuficients per a gestionar l’ajuntament de les Alqueries, aquest nou equip ja dona mostres de que com diu la dita popular el trage li ve gran.
Lamentem que els nostres veïns hagen de patir aquesta situació, i vetllarem perquè a l’any que ve no torne a passar.