L’acte de Segregació no es pot polititzar.

Compromís per les Alqueries lamenta que un any més l’acte commemoratiu de la independència del nostre municipi s’haja convertit en un acte de propaganda partidista.
Aquest exemple de mala pràctica política s’ha convertit en habitual per part dels distints equips de govern des de fa ja massa temps, primer va ser Miguel Montes com alcalde popular, després Consuelo Sanz com alcaldessa socialista, i ara Esther Lara com a nova alcaldessa socialista.
Nosaltres pensem que aquest acte ha de ser un acte d’homenatge col•lectiu a tot el poble de les Alqueries i en especial a aquells que més varen lluitar per ser el que hui som, els membres de la Coordinadora de Segregació.
Per molt que ens vulguen fer creure el contrari, han canviat les cares però de moment els fets demostren que no han canviat les pràctiques.
No és aquesta la primera mostra que el partit socialista no se n’ha adonat dels nous temps que vivim on la pluralitat política és un fet, que les majories absolutes han mort, i ara toca ser dialogants i generosos, ja al ple d’investidura a diferència de la majoria de municipis a les Alqueries no es va deixar parlar als representants de l’oposició.