1-Compromís som una cooperativa política d’àmbit exclusivament valencià, defenem “lo nostre” ací, a Madrid a Europa i on calga, no tenim un doble discurs, defenem els interessos del nostre poble per això estem per un finançament just per al poble valencià.

2-No creiem en discursos “messiànics”, fem política des de baix, som assemblearis, no som representants del poble som el poble.

3-Treballem per a previndre i eliminar la corrupció de les nostres institucions, Compromís té les idees clares i les mans netes.

4-Estem per la total transparència dels comptes públics. Creiem necessària una auditoria de l’estat financer del nostre ajuntament, impulsarem uns pressupostos participatius.

5-No posem els interessos personals davant dels de la societat. Quan una persona treballa pel poble no pot anar en contra d’ell.

6-El temps ens ha donat la raó, sempre hem estat en contra de projectes faraònics com el camp de golf que no son cap riquesa i hipotequen el nostre futur, per un desenvolupament sostenible.

7-Per la despolitització i els amiguismes en les adjudicacions de contractes públics.

8-Per una democràcia participativa. Democràcia és fer partícips de la vida política als veïns i veïnes, no només convidar-los a votar cada quatre anys.

9-Apostem per l’agricultura, però d’una manera renovada, moderna i mediambientalment sostenible, volem les Alqueries zona lliure de transgènics.

10-Qui més té que més pague, apostem per ajudar a les famílies en situació precària, estem per mesures com ” l’IBI social”.

11-Per l’economia del bé comú, l’ajuntament només contractarà serveis d’empreses, que compleixen amb els drets laborals, mediambientals, i d’igualtat.