Des del grup municipal de Compromís per les Alqueries volem expressar la nostra satisfacció per l’aprovació al passat  plenari municipal d’un pla de bonificacions fiscals gràcies a una moció presentada junt al grup popular i que ha comptat amb el vot negatiu del grup socialista.

Compromís per les Alqueries pensem que ha de pagar menys qui menys te i que les administracions han de fer costat a la gent més vulnerable i necessitada especialment en aquests temps.

No podem continuar amb la política exercida els darrers anys per l`equip de govern de pujada sistemàtica d’ impostos sense tindre en compte la realitat social.

Compromís per les Alqueries des de la seua entrada a l’ ajuntament venim defensant aquestes mesures, i treballant incansablement per a fer-les realitat, ja vàrem presentar dos mocions anteriorment al voltant d’ aquest  tema que no van comptar amb el suport per la seua aprovació.

Aquestes mesures afectaran a diversos col·lectius com son els aturats de llarga durada, persones amb rendes baixes, víctimes de violència de gènere, famílies amb pocs recursos, persones discapacitades, jubilats i persones en procés de desnonament, a més de contemplar la possibilitat del fraccionament  del pagament de l´IBI  i altres taxes municipals i la publicació detallada de les subvencions i facilitats de pagament, també a traves del BIM