Compromís per les Alqueries ha manifestat el seu vot negatiu al Ple Extraordinari sobre pressupostos, celebrat hui a l’Ajuntament de les Alqueries.
El procés dirigit per l’Equip de Govern per a l’elaboració dels pressupostos ha estat ple de precipitació i improvisació.

Així, ens hem vist abocats a una sèrie de reunions amb l’Equip de Govern, sense que se’ns presentara cap proposta de pressupost concreta ni realista, i com ha manifestat hui l’Equip de Govern, es tracta només d’un pressupost de tipus “provisional”.
Alhora, l’Equip de Govern ha manifestat al Ple que els pressupostos són una qüestió de “programa i de prioritats”; justament un punt on no ens hem pogut posar d’acord, perquè veiem que no compartim les mateixes prioritats.

Així, no s’ha augmentat la partida de despeses socials. La retallada en partides com festes, protocol i publicitat han sigut innegociables per a ells .
En definitiva, no és admissible un pressupost on no hi ha un Pla d’Estalvi concret i que ens aboca a modificacions de crèdit permanents. Encara més: Es tracta d’un pressupost que ve llastrat per un gran dèficit que arrossega l’Ajuntament, després d’anys d’estirar més el braç que la mànega, amb inversions i esdeveniments insostenibles que ara ens ofeguen.

Per finalitzar, des de Compromís lamentem que tant el grup municipal del PP com el del PSOE hagen aprovat un pressupost per a 2012 que no pot satisfer les necessitats i expectatives dels ciutadans i ciutadanes de les Alqueries, per la seua manca de concreció, “provisionalitat” i dificultat en l’execució real.

 COMPROMÍS PER LES ALQUERIES